Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Sony håller en presskonferens inför konsumentelektronikshow IFA 2019 , som äger rum i Berlin mellan 6 och 9 september.

Pressdagarna för showen är 4 och 5 september, där media får en smyga in på de produkter som kommer att lanseras, men du kan titta på liveströmmen för evenemanget online.

När är Sony IFA 2019 presskonferens?

Sonys presskonferens vid årets IFA kommer att hållas torsdagen den 5 september 2019. Den startar klockan 13 lokal tid.

Presskonferensen är endast öppen för media och Sony-representanter. Företaget kommer dock att liveströmma det för alla att titta online. Här är de olika lokala tiderna:

  • London: 12:00 PM BST
  • San Francisco: 4:00 PST
  • New York: 07:00 EDT
  • Mumbai: 16:30 IST
  • Tokyo: 20:00 JST

Kan jag se medieevenemanget online?

Du kan bara titta på videon högst upp på denna sida från starttiden.

Alternativt kan du också se den från Sonys officiella IFA-presshemsida.

Vad man kan förvänta sig under Sony Electronics presskonferens

Till skillnad från andra stora IFA-deltagare, som Samsung och LG , meddelar Sony sällan någonting före showen.

Tidigare år fokuserade det främst på hörlurar, en ny flaggskeppssmartphone, tillsammans med enstaka smart högtalare och actionkamera. Vi förväntar oss liknande i år.

För de senaste produktnyheterna från IFA 2019, fånga vår praktiska guide här .

Skriva av Britta O'Boyle. Ursprungligen publicerad den 3 September 2019.