Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Traditionellt är Sony varumärket som håller sin presskonferens i slutet av den första dagen av Consumer Electronics Show ( CES ). Det är inte annorlunda för 2021 även om hela evenemanget är virtuellt. Det japanska varumärket kommer fortfarande att visa upp sin senaste utrustning på den virtuella utgåvan av världens största konsumentelektronikmässa.

Så vad kan du förvänta dig? Läs vidare för att ta reda på det.

När är Sony CES 2021 presskonferens?

Sonys presskonferens på CES 2021 kommer att hållas måndagen den 11 januari.

  • USA: s västkust: 14:00 PT
  • USA: s östkust: 17:00 ET
  • Storbritannien: 22:00 GMT
  • Europa: 23:00 CET

Kan jag se medieevenemanget online?

Du kan säkert, bara gå över till Sonys officiella webbplats där den kommer att vara värd för livestream-videon och du kan också följa hashtaggen #SONCES.

Vad kan du förvänta dig?

Till skillnad från andra större CES-deltagare, som Samsung och LG , meddelar Sony vanligtvis inget före showen. Men så är inte fallet för den helt digitala CES 2021. Sony har också meddelat flera produkter, inklusive SRS-RA5000 och RA3000 trådlösa högtalare och Bravia XR-TV med ny hårdvara och Google TV också.

Sony Digital Press Event kommer att innehålla Sonys ordförande, VD och koncernchef Kenichiro Yoshida och högsta chefer från Sony Interactive Entertainment, Sony Pictures Entertainment och Sony Music Entertainment. Så förvänta dig uppdateringar från Sonys arbete med filmer samt lite information om PlayStation 5 - eventuellt avslöjar hur framgångsrik den nya konsolen har varit. Och vi kan också höra om fler PS5-spel .

Ta också en titt på vår CES 2021-guide , med alla de största tillkännagivandena på ett ställe.

Skriva av Dan Grabham och Mike Lowe. Ursprungligen publicerad den 5 Januari 2016.