Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Samsungs tidigare Life Unstoppable -evenemang var utformat för att ersätta evenemanget som det normalt håller på den stora IFA -techshowen i Berlin.

Lanseringen tittade på Samsungs TV- och AV -produkter samt hushållsapparater, kopplade ihop allt - och var innovativt och underhållande (som tekniska lanseringar går) på samma gång.

Life Unstoppable är tillbaka - den här gången med taglinen "house of overraskningar"

När är evenemanget Samsung Life Unstoppable?

Samsung har skickat in inbjudningar till Life Unstoppable: House of Surprise, som kommer att äga rum den 12 oktober 2021, klockan 10:00 BST. Här är tiderna i din lokala region:

  • San Francisco - 02:00 PDT
  • New York - 05:00 EDT
  • London - 10:00 BST
  • Berlin - 11:00 CEST
  • New Delhi - 14:30 IST
  • Tokyo - 18:00 JST
  • Sydney - 20:00 AEDT

Hur kan jag se Life Unstoppable?

Samsung har sagt att inbjudan har gått ut till media-, industri- och detaljhandelspartners, så allmänheten kommer inte att kunna se evenemanget förrän den 18 oktober, då det virtuella huset öppnar för allmänheten.

Vad du kan förvänta dig av evenemanget

Samsung har sagt att House of Surprise kommer att ta deltagarna genom en virtuell rundtur i hemmet för "Unstoppables", en familj som en karaktär som ansluter sig till de senaste Samsung -enheterna och ekosysteminnovationer. Exakt vad det betyder vet vi inte, men den senaste händelsen var ganska rolig, samtidigt som den gav Samsung chansen att visa upp olika inhemska produkter som ibland går vilse bakom bländningen på den senaste Galaxy -telefonen.

Vi förväntar oss att se inhemska robotar, från städning till andra tjänster, vi förväntar oss att se integrerade hushålls- och TV -tjänster och mycket mer. Vi är säkra på att Samsung kommer att släppa några tips innan den stora dagen.

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 2 Augusti 2016.