Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - TP Vision, modermärket för Philips TV- och ljudprodukter i Europa, håller en stor presskonferens idag, 31 augusti, för att presentera nya produkter. Och den goda nyheten är att du kan titta på den online.

Företaget ställer vanligtvis ut på den årliga mässan för konsumentelektronik IFA runt denna tid varje år, men medan det pågår i minskad kapacitet, ansågs det mer klokt att i stället vara värd för en virtuell presentation av Philips nya enheter.

Här är information om när presskonferensen kommer att starta hur du kan titta live.

När börjar Philips TV & Sound presskonferens?

Presspresentationen börjar kl. 11 BST idag, tisdag 31 augusti 2021. Här är tiderna för ditt område:

  • Västkusten USA: 03:00 PDT
  • Östkusten USA: 06:00 EDT
  • Storbritannien: 11.00 BST
  • Centraleuropa: 12.00 CEST

Observera att vi har listat amerikanska tider men Philips TV -apparater och ljudprodukter i USA är olika - varumärket är licensierat till ett annat företag i staterna, så du kanske inte tycker att evenemanget är relevant.

Hur man tittar på Philips TV & Sound presskonferens

Du kommer att kunna se händelsen på en särskild webbsida här: tpvision-events.com/live-press-conference .

Vad du kan förvänta

Presskonferensen kommer att vara värd för VD för Philips TV & Sound Europe, Kostas Vouzas, som kommer att presentera nya produkter och samtidigt presentera några av företagets planer för framtiden.

Vi har ännu inte hört talas om några specifika TV -apparater, högtalare eller hörlurar som kommer att meddelas, men kommer att uppdatera om vi gör det.

Skriva av Rik Henderson. Redigering av Max Freeman-Mills. Ursprungligen publicerad den 25 Augusti 2020.