Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Det kan ha tagit några år, men någon på Netflix har tydligt kommit på att liveevenemang är stora affärer när det gäller tv -program och filmer - du behöver bara titta på de olika serietidningarna runt om i världen för att se hur stora de kan bli.

Netflix har utforskat detta utrymme lite nyligen, särskilt med WitcherCon live -evenemanget för att visa upp kommande planer och retningar för fans av serien The Witcher, och nu förgrenar det sig till en mer vanlig typ av evenemang.

Tudum, som det kallas, kommer tydligen att bli en årlig armatur under vilken Netflix kommer att visa upp kommande program och filmer med intervjuer och pratstunder från stjärnorna och skaparna av innehållet.

Som den trailern bekräftar kommer det att finnas en absolut mängd stora namn på plats (praktiskt taget), som visar stora program som Stranger Things, Bridgerton och The Witcher, så det kommer att vara en att hålla i dagboken för stora fans av alla Netflix -fastigheter .

När är Netflix Tudum?

Låt oss få ner den viktiga informationen då - Tudum är den 25 september 2021, klockan 09:00 PST / 12 PM EST / 16:00 GMT / 1AM JST och KST.

Det kommer att livestreamas på Netflix YouTube -kanaler över hela världen, men också på Twitch och Twitter, även om vi inte har live -länkar för dessa strömmar än.

Innan strömmen kan du dock kolla in Tudums webbplats för att ta reda på mer om vem och vad som kommer att visas, så kolla in det nu.

Skriva av Max Freeman-Mills. Ursprungligen publicerad den 26 Augusti 2021.