Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Med CES 2022 på väg att dra igång kommer LG att vara värd för sitt traditionella huvudtal idag, tisdag 4 januari.

Med titeln LG World Premiere: A Better Life for You kommer den främst att koncentreras på de smartare, uppkopplade produkterna som kommer under året.

Så här ser du hur det utvecklas och vad du kan förvänta dig.

När är LG CES 2022 presskonferens?

LG :s presskonferens för CES 2022 börjar kl. 08.30 PST idag, tisdag 4 januari 2022. För dem på andra håll i världen, här är tiderna på din plats:

  • USA:s västkust: 8.30 PST
  • USA:s östkust: 11.30 EST
  • Storbritannien: 16.30 GMT
  • Europa: 17.30 CET

Var man kan se det

Vi har bäddat in videon här på Pocket-lint högst upp på den här sidan.

Du kommer även att kunna se den på LG:s YouTube-kanal här .

Vad kan du förvänta dig under LG CES 2022 presskonferens?

LG har släppt en teaser-video för sin A Better Life for You-presentation. Den har musikern John Legend.

Det är troligt att presskonferensen främst kommer att koncentreras på vitvaror och allmänna hemartiklar med smartare AI (med hjälp av LG:s ThinQ-plattform).

Om du är ute efter OLED TV-meddelanden har den redan lagt upp en onlinepresentation som täcker några av de nya uppsättningarna och funktionerna, som du kan se nedan. Du kan också läsa allt om LG G2 OLED TV- serien, C2 OLED TV- serien och 8K-TV:erna som kommer i år.

Skriva av Rik Henderson.