Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Med Huaweis HarmonyOS nu officiellt avtäckt är systervarumärket Honor inställd på att specificera en av dess ytterligare användningsområden när det lanserar Honor Vision. Den TV: n är nu live och du kan läsa allt om Honor Vision här .

Det kommer att vara värd för ett dedikerat evenemang i Kina lördag 10 augusti och här är detaljer om hur du kan titta på det live och vad du kan förvänta dig.

Hur man ser Honor Vision starta live

Honor kommer att vara värd för ett lanseringsevenemang i morgon, lördag 10 augusti 2019, för sitt Honor Vision TV-koncept i Kina vid lokal tidpunkt kl. 14.30 CST.

Den kommer att streamas live via videon som du kan se högst upp på denna sida.

Här är de tider det börjar i andra regioner:

  • Storbritannien: 07:30 BST
  • Centraleuropa: 8.30 CEST
  • USA: s östkust: 2.30 EDT
  • USA: s västkust: 23.30 PDT (9 augusti)
  • Japan: 15.30 JST

Vad du kan förvänta

Honor Vision är det övergripande namnet på Honors nya smart-TV-system.

Körs på Huaweis nya intelligenta operativsystem, HarmonyOS, och drivs av Honghu 818-chipset, det förväntas vara ett tv-koncept som har större smarts än många rivaliserande apparater. Det fungerar också i "harmoni" med andra Huawei- och Honor-enheter.

Det kommer också att finnas en popup-kamera inbyggd i TV: n, även om vi ännu inte är säkra på dess tillämpning.

Du kan läsa mer om Honor Vision i ett stycke som vi skrev om det i slutet av juli här: Huawei riktar sig mot smarta hem: Debut för sina "Smart Screens" .

Skriva av Rik Henderson.