Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Det återstår bara en match före Euro 2022 - den stora finalen mellan England och Tyskland.

Den kommer att spelas på Wembley på söndag den 31 juli och är en kopia av 1966 års VM-final för herrar.

-

Så här ser du den live, på tv och online.

Så här ser du England mot Tyskland live

Och så avslutar vi med Euro 2022-finalen på Wembley Stadium. Nyligen efter att ha slagit ut Sverige med 4-0 i semifinalen kommer England att ta sig an ett resolut Tyskland söndagen den 31 juli 2022.

Avspark är klockan 17.00 BST. Här är tiderna för din region:

  • Storbritannien: 17.00 BST
  • Centraleuropa: 18.00 CEST
  • USA:s östkust: 12:00 EDT
  • USA:s västkust: 9.00 PDT

Den brittiska bevakningen visas uteslutande på BBC:s kanaler och/eller på BBC iPlayer. Denna match kommer att sändas på BBC One.

ESPN och ESPN+ har rättigheterna i USA, och streamingtjänsten har både engelska och spanska kommentarsalternativ.

Sänds finalen i Euro 2022 för damer i 4K HDR?

BBC har ännu inte sagt om man planerar att visa Euro 2022-finalen i 4K (på iPlayer) eller inte. Ingen av matcherna hittills har dock varit tillgänglig i 4K, så det är osannolikt. Jag ber om ursäkt.

Skriva av Rik Henderson. Redigering av Britta O'Boyle.
Avsnitt TV