Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Nästa Poco-telefoner är på väg, och den prisvärda Xiaomi-avdelningen ser ut att kunna erbjuda mer.

De nästa Poco-enheterna som lanseras kommer att vara Poco F4 och Poco X4 GT, och här är allt du behöver veta om dem.

När är evenemanget för Poco F4 GT?

Lanseringseventet kommer att äga rum den 23 juni 2022, då Poco presenterar sina senaste telefoner. Evenemanget är planerat till 13:00 BST (8:00 ET / 5:00 PT / 17:30 IST).

Hur kan du se Pocos lansering?

Poco Global har sagt att de kommer att livestreama avslöjandet på YouTube och i sina sociala kanaler. Vi kommer att bädda in videon högst upp på sidan så att du kan se den här.

Vad kan du förvänta dig av Poco-evenemanget?

Poco F4

Pocos indiska Twitterkonto har delat information om företagets kommande 5G-lur F4. Den kommer att köras på Qualcomms Snapdragon 870 5G-chipset och komma med LiquidCool 2.0-teknik, 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme. Renderingar visar att den kommer att ha ett platt och kantigt utseende med rundade hörn.

Den här telefonen följer efter lanseringen av Poco F4 GT på 550 euro. Den kommer med ett snabbare Snapdragon 8 Gen 1-chip och en design med speltema komplett med triggers.

Poco X4 GT

Poco X4 GT väntas också på evenemanget. Båda telefonerna bör inte kosta mer än 400-430 euro. De teasas ha 67 W snabbladdningskapacitet och stor kapacitet. Särskilt Poxo X4 GT kan ha ett batteri på 5 080 mAh. Andra förväntade funktioner är ett Dimensity 8100-chipset, en 6,6-tums 144 Hz LCD-skärm och dubbla SIM-kort med 5G-anslutning. Den kommer att lanseras med Android 12 toppad med Poco UI, liksom Poco F4 5G. 550 euro i pris.

De bästa erbjudandena på Amazon US Prime Day 2022: Datum bekräftat och de första erbjudandena tillkännagivna

Skriva av Maggie Tillman och Chris Hall.