Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Black Shark har tagit till Weibo för att officiellt bekräfta lanseringen av Black Shark 3S, den senaste versionen av Black Shark 3 -spelfamiljen.

Black Shark är spellinjen för Xiaomi och den senaste iteration av sin speltelefon kommer att lanseras den 31 juli 2020, klockan 15:00 CST (det är 08:00 BST, 09:00 CEST), enligt företagets inlägg på Weibo .

Telefonen förväntas gå med i Lenovo Legion Duel och ROG Phone 3 i att använda Qualcomm Snapdragon 865+, vilket ger tillgång till den allra senaste hårdvaran för att driva denna spelanordning.

Till skillnad från de andra telefonerna - nu formellt meddelade - har vi inte sett samma nivå av läckage runt Black Shark 3, så vi vet inte mycket om vad vi kan förvänta oss av enheten, även om vi förväntar oss att designen ska hålla fast vid den befintliga Black Shark 3-designen vi redan har sett i år.

Bästa Black Friday 2021-telefonerbjudanden: Samsung, OnePlus, Nokia med flera

Vad vi inte vet är om den kommer att ha 6,67-tums 1080p-skärm på Black Shark 3 eller 7,1-tums 1440p-skärm på Black Shark 3 Pro. Vad som kan få en hiss är uppdateringsfrekvensen, som flyttar till 120Hz från 90Hz för Black Shark 3.

För närvarande är ingen av specifikationerna bekräftade, men lanseringen är nästan på oss, så det är inte lång tid att vänta tills en annan kraftpaket-speltelefon går med i striden.

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 27 Juli 2020.