Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Xiaomi kommer att avslöja sin 12: e generationens programvara, MIUI 12, i ett online-evenemang idag, 19 maj 2020.

Programvaruhuden, som finns på varumärkets Android-telefoner, kommer att få en mängd uppdateringar.

Så här streamer du liveevenemanget plus vad du kan förvänta dig av programvaran.

När är Xiaomis lanseringshändelse MIUI 12?

Evenemanget äger rum idag den 19 maj 2020 vid följande tider:

iPhone 13 -sortiment granskat, Surface -enheter och mer - Pocket -lint Podcast 122

  • BST: 13:00 för Storbritannien
  • CEST: 14:00 för Europa
  • IST: 18:30 för Indien
  • CST: 21:00 för Kina
  • EST: 08:00 för östkusten USA
  • PST: 05:00 för västkusten USA

Hur man tittar på MIUI 12-evenemanget

Du kan titta på evenemanget live via YouTube-videon högst upp på denna sida.

Det är dock inte allt, eftersom Xiaomi kommer att köra sändningen på Twitter och Facebook också.

Vad du kan förvänta dig av MIUI 12

MIUI 12 kommer att baseras på Googles operativsystem Android 10, så kommer att dra in många av funktionerna i det systemet, till exempel mörkt läge.

Vidare lovar Xiaomi också ett omdesignat gränssnitt, förbättrad integritet, ändring av behörighetsinställningar, ett kontrollcenter (låter snarare Apple?), Nya navigeringsfunktioner (gester, någon?) Och en Mi Share-filöverföringstjänst.

Du kan titta på showen för alla detaljer live, plus att vi samlar allt i en separat funktion på webbplatsen för att ge dig höjdpunkterna och vad de kommer att betyda för Xiaomi-telefonanvändare.

Skriva av Mike Lowe. Ursprungligen publicerad den 19 Maj 2020.