Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro var en av enheterna som förväntades lanseras vid Mobile World Congress . Showen avbröts på grund av oro över spridningen av coronavirus och den globala lanseringen skjöts upp.

Vi vet mycket om telefonerna eftersom de tillkännagavs i Kina i februari och det finns mycket förväntningar på Xiaomis senaste enheter. Xiaomi har nu bekräftat att telefonerna kommer att lanseras vid ett evenemang den 27 mars.

Vilken tid är Xiaomi Mi 10-evenemanget?

Xiaomi Mi 10-evenemanget är planerat till 14:00 GMT + 1 den 27 mars 2020. Här är de internationella tiderna:

  • San Francisco - 06:00
  • New York - 09:00
  • London - 13:00
  • Berlin - 14:00
  • New Delhi - 18:30
  • Sydney - 00:00 28 mars

Kan jag se lanseringen av Xiaomi Mi 10 online?

Xiaomi säger att du kan följa åtgärden på Twitter, YouTube och Facebook. Vi har inbäddat videoströmmen för presskonferensen högst upp på denna sida.

Vi vet redan vad som kommer

Xiaomi Mi 10-serien erbjuder en snygg design, med en 6,67-tums skärm som erbjuder en 90Hz uppdateringsfrekvens och den sitter på Qualcomm Snapdragon 865-plattformen med 5G för dem som vill ha det.

Mi 10-serien erbjuder en vanlig och en Pro-telefon, med viss skillnad i kamerorna på baksidan samt i RAM- och lagringsalternativen som är tillgängliga för dig. Vi vet inte exakt vilka versioner eller färger som kommer att göras tillgängliga globalt, men vi vet det senast den 27 mars.

Kamerorna är toppade av en 108-megapixelsensor för huvudkameran, som lovar massor av detaljer och fångningsalternativ och vill konkurrera med Samsung Galaxy S20 Ultra . Det finns också en 20-megapixel framåtvänd kamera.

Apples speciella lanseringshändelse för iPhone 13 - Pocket -lint Podcast 121

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 9 Mars 2020.