Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Xiaomi har bekräftat att det kommer att vara värd för en mediekonferens inför Mobile World Congress 2019 .

Företaget, som nyligen kom till Storbritannien, har haft en relativt tyst start på året, och vi misstänker att det kommer att vilja skaka upp saker i Barcelona. Det kommer att lansera ett par handenheter, inklusive en 5G . Här är vad du behöver veta.

Vad är Xiaomis evenemang?

Xiaomi håller sitt MWC 2019-pressevenemang i Barcelona på söndagen den 24 februari.

Vilken tid börjar Xiaomis evenemang?

Xiaomis MWC 2019-pressevenemang börjar klockan 10.30 lokal tid. Här är de olika tiderna för hela världen:

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

  • 15.00 New Delhi
  • 12:30 Moskva
  • 10:30 Barcelona
  • 09:30 London
  • 04:30 New York
  • 1:30 am Kalifornien

Hur man tittar på Xiaomis evenemang online

Du kan titta på en liveström av showen från videon ovan, eller använda en av länkarna som nämns i tweeten nedan.

Vad du kan förvänta dig av Xiaomi vid MWC 2019

Företaget använde sin konferens för att lansera ett antal produkter

Mi Mix 3 5G

Företaget har formellt lanserat sin första 5G-smartphone, Xiaomi Mi Mix 3 5G .

Pocket-lintXiaomi Mi Mix 3 UK price confirmed as £449 available from 16 January image 1

Enheten, som fanns på Qualcomm- standen på CES 2019, kommer att vara Xiaomis nästa generations telefon och ha ett Qualcomm Snapdragon X50-modem inuti och uppgraderat från den ursprungliga Mi Mix 3, den nya Snapdragon 855-processorn.

XiaomiXiaomi Mi 9 image 1

Mi 9

Xiaomi kommer också att visa upp Mi 9 . Även om telefonen redan debuterade i Kina säljer Xiaomi nu officiellt på västerländska marknader, så vi får se den globala lanseringen av Mi 9. Telefonen har en 48 megapixelkamera på baksidan och en Snapdragon 855-processor, bland annat .

Andra produkter

Företaget använde också sin presskonferens för att lansera en ny 20W trådlös laddare som lovar att ladda din telefon på 90 minuter och en ansluten Wi-Fi smart glödlampa, Mi LED-glödlampan. Glödlampan, som kommer att gå upp mot Philips Hue, kommer att erbjuda 16 miljoner färger och kosta 29,99 euro i Europa.

Ingen hopfällbar telefon

Företaget visade inte som förväntat, visade en prototyp av Xiaomis hopfällbara telefon på scenen. Vi kommer att hålla dig uppdaterad.

Skriva av Maggie Tillman och Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 16 Januari 2019.