Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Samsungs kommande mellantelefoner , Galaxy A52 och Galaxy A72, har dykt upp via flera läckor de senaste veckorna och avslöjar allt från design till specifikationer. Nu verkar deras lanseringsdatum ha läckt ut tack vare Samsung själv.

Samsung listade enligt uppgift en livestreamvideo för sitt Galaxy Unpacked-evenemang i mars 2021, och därmed avslöjade det det möjliga lanseringsdatumet för Galaxy A52 och Galaxy A72. En skärmdump från den olistade videon, som delas av Twitter-användaren @FrontTron , visar att händelsen kommer att äga rum den 17 mars 2021 kl 22:30 KST (13:30 GMT eller 06:30 PDT). Samsung tog förmodligen bort videon när denna information blev offentlig.


Galaxy A52 och Galaxy A72 kommer sannolikt att finnas tillgängliga i både 4G LTE- och 5G-versioner, med 4G-varianter som erbjuder en 90Hz uppdateringsfrekvens, och 5G-modellerna får en 120Hz uppdateringsfrekvens. Galaxy A52 förväntas ha en 6,5-tums Super AMOLED Infinity-O-skärm, medan Galaxy A72 ska ha en 6,7-tums Super AMOLED Infinity-O-skärm. Båda kommer att ha Gorilla Glass 5.

Du kan förvänta dig fingeravtrycksläsare på skärmen, Snapdragon 720G för 4G-varianterna, Snapdragon 750G för 5G-varianter, 6 GB / 8 GB RAM och 128 GB / 256 GB intern lagring, IP67-certifiering för damm- och vattenmotstånd och Android 11. A 4500 mAh batteriet ska vara på Galaxy A52, medan Galaxy A72 ska ha ett 5.000 mAh batteri. Båda kommer att ha 25W snabb laddning.

När det gäller kameror anses telefonerna ha fyrkamerainställningar och 32 megapixels selfie-kameror.

Skriva av Maggie Tillman.