Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Samsung har bekräftat att det kommer att vara värd för Unpacked Part 2, där det kommer att avslöja alla detaljer om den nya Samsung Galaxy Z Fold 2 .

Den nya hopfällbara telefonen tillkännagavs vid lanseringen av Galaxy Note 20 , men vid den tiden sa Samsung att alla detaljer skulle följa: Uppackad del 2 kommer att ta hand om det.

Vilken tid är Samsung Unpacked Part 2?

Samsung har bekräftat att evenemanget kommer att finnas tillgängligt från 10:00 EDT den 1 september 2020. Här är tiderna runt om i världen:

  • San Francisco - 07:00 PDT
  • London - 15:00 BST
  • Berlin - 16:00 CEST
  • Mumbai - 19:30 IST
  • Tokyo - 23:00 JST
  • Sydney - 00:00 AEST 2 september

Kan jag titta på Samsung Unpacked 2 online?

Ja, videon är inbäddad ovan, så klicka bara på play när videoströmmen startar.

Vad du kan förvänta dig av Samsung Unpacked Part 2

Samsung har redan förklarat vad händelsen handlar om och säger att det kommer att "utforska de banbrytande funktionerna i Galaxy Z Fold 2".

Vi förväntar oss inga stora överraskningar, eftersom vi redan har sett telefonen i bilder som Samsung har delat, och vi har hört ett antal bitar av information om den större skärmen och vi vet att den kommer att bli 5G.

Men vi vet inte riktigt vad som driver telefonen, vi har inte bekräftade kameradetaljer och vi har ingen global prissättning, även om förhandsregistrering har varit öppen sedan det tillkännagavs.

Som en andra generationens enhet är vi glada över de förbättringar som kommer över den ursprungliga vikningen . Det var en banbrytande enhet på många sätt, men det är också tydligt att det finns många områden där Samsung lätt kan förbättra det.

Vi ger dig alla detaljer på Samsung Galaxy Z Fold 2 så snart vi har dem.

Skriva av Chris Hall.