Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Samsung har officiellt presenterat sin trio av flaggskeppstelefoner, Samsung Galaxy S20, S20 + och S20 Ultra . Och du kan kolla in mer om dem via våra första recensioner och funktioner nedan:

Du kan dock se dem här i en videotrailer för enheterna som läckte ut online tidigare idag.

-

Här är historien vi publicerade tidigare också ...

Japp, vi har nu sett Samsungs enheter i flera bildläckage, nästan alla specifikationer har blivit oseremoniellt sprutade ut på internet från flera källor, och nu kan du se var och en av telefonerna från stort sett alla vinklar, sashaying över din skärm.

Kommer det att finnas något nytt kvar att se på Unpacked 2020 senare? Låt oss hoppas det. Du kan faktiskt titta på evenemanget live från 19:00 GMT (11:00 PT, 14:00 ET) - detaljerna om hur du är här .

Bland de som ska lägga upp videon är Evan Blass (på Twitter) och DroidHolic (på YouTube).

Det är veckan för hemsäkerhet på Pocket-lint

Samsung Galaxy S20-familjen sägs bestå av de tre ovan nämnda telefonerna, med 6,2, 6,7 respektive 6,9-tums skärmar.

Ultra är den mest premium av enheterna, med en betydande bump upp i kameraspecifikationer. Man tror att det kommer att ha en 108-megapixel huvudkamera, 48-megapixel 10x telefoto, 12-megapixel ultra bred, plus en Time-of-Flight-sensor i en massiv enhet på baksidan.

Vi kommer att täcka alla saker Samsung under evenemanget, inklusive Samsung Galaxy Z Flip . Du kan också kolla in allt vi hittills har hört om Galaxy S20-telefonerna här: Samsung Galaxy S20-seriens specifikationer, släppdatum, nyheter och rykten .

Skriva av Rik Henderson.