Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Samsung är värd för en ny telefonlansering idag, som du kan titta på via livestream-videon ovan.

Det äger rum på tre platser samtidigt: Bangkok, Milano och São Paulo.

Evenemanget börjar klockan 19 ICT (lokal tid i Bangkok), så det betyder 13:00 BST i Storbritannien.

Om du är Stateside börjar den 08:00 EDT / 5:00 PDT.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

En tidigare teaser för evenemanget publicerades på Samsung Mobils Twitter-konto tillsammans med taggen "Enter the era of live". Ja, vi är inte riktigt säkra på vad det betyder heller.

En större ledtråd finns på ett Samsung Newsroom- inlägg där det står att vi kommer att se "dess senaste Galaxy A-enheter". Det, plus en stapel rykten kring en kommande Samsung Galaxy A90, får oss att tro att det kommer att vara minst en av handenheterna som kommer att presenteras.

Namnet "Galaxy A90" dyker upp Samsungs egen amerikanska webbplats nyligen, vilket rapporterats av den holländska webbplatsen Galaxy Club . Den tippas också för utsläpp i Asien och Europa, även om tillgängligheten i Storbritannien ännu inte är känd.

Andra rykten föreslog att handenheten kunde ha en nästan 100-procentig skärm med en popup-selfie-kamera - den första Samsung-telefonen som använde tekniken - och som matchar designen i teasern.

Vi får se det snart.

Du kan också titta på liveströmmen på webbplatsen Samsung Mobile Press och några andra platser.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 18 Mars 2019.