Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Samsungs nästa lanseringsevenemang för Galaxy drar igång snart.

Den är värd för ett speciellt Galaxy A-evenemang idag, torsdagen den 17 mars 2022 och vi förväntar oss introduktionen av nya enheter i A-serien.

Här är allt du behöver veta och vad du kan förvänta dig.

När är Galaxy A-evenemanget?

Samsung Galaxy A-evenemanget kommer att äga rum idag, torsdagen den 17 mars 2021. Det är planerat till 10:00 EDT.

Här är de internationella tiderna för din referens:

  • San Francisco - 07:00 PDT
  • New York - 10:00 EDT
  • London - 14:00 GMT
  • Berlin - 15:00 CET
  • New Delhi - 19.30 IST
  • Tokyo - 23:00 JST
  • Sydney - 01:00 AEDT, 18 mars

Hur man tittar på Samsung Galaxy A-evenemanget

Livestreamen för evenemanget finns högst upp på denna sida så att du kan följa med.

Alternativt kommer du att kunna se den via Samsungs YouTube-kanal eller på Samsung Newsrooms webbplats .

Vad vi förväntar oss

Vi kommer att se lanseringen av en ny serie A-enheter. Här är tre som har ryktats mest på senare tid:

@Onleaks / ZoutonsSamsung event foto 2

Samsung Galaxy A73 (kanske)

Det finns visst tvivel om att Samsung Galaxy A73 kommer att dyka upp idag, med rapporter som hävdar att den har blivit försenad. Men om den gör det sägs den ha en 6,7-tumsskärm med en upplösning på 2400 x 1080 och 90Hz uppdateringsfrekvens. Den kommer även att köras på en Qualcomm Snapdragon 750G-processor, 8 GB RAM och 128 GB lagring, sägs det.

Du kan läsa mer om rykten om Samsung Galaxy A73 här .

WinfutureSamsung event foto 3

Samsung Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 sägs vara en 6,5-tums enhet, men det råder viss förvirring om vad den kan erbjuda. Till exempel pekar olika rykten på att Exynos, Qualcomm och till och med MediaTek-kretsuppsättningar används. Det sistnämnda är naturligtvis minst troligt.

Du kan läsa mer om rykten om Samsung Galaxy A53 här .

PC Gaming Week special i samarbete med Nvidia GeForce RTX - Pocket-lint Podcast 154

@evleaksSamsung event foto 4

Samsung Galaxy A33

Den senaste handenheten som har läckt är gängets baby - Samsung Galaxy A33.

Den ska enligt uppgift ha en 6,4-tumsskärm med en upplösning på 2400 x 1080 och 90Hz skärmuppdateringsfrekvens. Bearbetningen kommer att tillhandahållas av Samsungs egna Exynos 1280-chipset och rykten hävdar att den kommer att börja på mycket rimliga €379.

Du kan läsa mer om Samsung Galaxy A33-läckorna här .

Skriva av Rik Henderson.