Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Realme kommer officiellt att avslöja sin GT 2-serie av telefoner den 4 januari 2022 vid ett evenemang på det kinesiska fastlandet och du bör kunna se den utvecklas online.

Efter att redan ha tillkännagett några av världens första teknologier som den kommer att använda den 20 december, inom områdena miljövänliga material, fotografiska framsteg och kommunikation, kommer själva telefonerna att stå i centrum den här gången. Det inkluderar den mycket omtalade Realme GT 2 Pro.

Här är alla detaljer och vad vi förväntar oss att se.

När är Realme GT 2 Series-evenemanget?

Evenemanget äger rum den 4 januari 2022 kl. 11.30 UTC. Här är tiderna för din region:

  • Storbritannien: 11.30 GMT
  • Centraleuropa: 12.30 CET
  • USA:s östkust: 06.30 EST
  • USA:s västkust: 03.30 PST

Så här ser du lanseringen av Realme GT 2 Pro live

Vi hoppas kunna arrangera evenemanget här närmre tiden.

Alternativt kommer Realme också att strömma det live på sin YouTube-kanal .

Vad du kan förvänta

Vi kommer att se den fullständiga avtäckningen av Realme GT 2 Pro och andra enheter i GT2-serien vid evenemanget.

Med förbehåll för många läckor (av vilka några du kan se nedan), har GT 2 Pro också bekräftats av Realme.

Företaget har uppgett att det har designats tillsammans med Naoto Fukasawa och har en "biobaserad polymerdesign" för att se ut lite som papper.

När det gäller specifikationer hävdar rykten som publicerats av 91mobiler att Pro kommer att ha 5G-anslutning och 65W snabbladdning. Enheten kommer att drivas av Snapdragon 8 Gen 1 Soc.

Andra läckor tyder på att telefonen sannolikt kommer att ha en 6,8-tums OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz och kan komma med lagringsalternativ hela vägen upp till 1TB med 12GB RAM. Vi förväntar oss också en 32MP främre selfiekamera, med en trippel kamerauppsättning på baksidan. Detta kommer att vara hem för en 50 MP vidvinkel, 50 MP ultrabred och en 8 MP telefotokamera.

Skriva av Rik Henderson och Luke Baker.