Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Snapdragon Summit hålls årligen, vilket ger Qualcomm chansen att prata om sin Snapdragon-hårdvara, för att tillkännage och visa upp tekniken som kommer att finnas i smartphones och andra enheter 2021 och därefter.

I flera år har det hållits i Maui, Hawaii, och samlat en global teknisk publik. I år är allt självklart virtuellt. Även om mycket av det är exklusivt för media och analytiker, kommer dagens dag 2-nyckel att livestreamas för allmänheten.

När är Snapdragon Summit?

Den andra dagen av Snapdragon Summit pågår från 1-2 december och du kan titta på dag 2 keynote live vid dessa tillfällen: Vi har inbäddat liveströmmen längst upp på sidan så att du kan följa med.

  • San Francisco - 07:00
  • New York - 10:00
  • London - 14:00
  • Berlin - 15:00
  • New Delhi - 20:30
  • Tokyo - 01:00
  • Sydney - 02:00

Du kan sammanfatta dag 1 keynote här:

Vad händer på Snapdragon Summit

Snapdragon 888

Under de senaste åren har Qualcomm använt Snapdragon Summit för att lansera sin flaggskepp Snapdragon-plattform - Snapdragon 845 2017, 855 2018 och 865 2019. Snapdragon 888 har nu tillkännagivits som nästa generations chipset med X60-modemet som skulle ha startat vid Mobile World Congress i år - om det hade hänt.

Andra framsteg inom hårdvaran

Vi har sett andra hårdvaruplattformar från Qualcomm diskuterade tidigare på Snapdragon Summit - företaget har också PC-hårdvara, hårdvara för blandad verklighet, ljudhårdvara och mycket mer. Titta på det här utrymmet för mer om dem.

Bästa smartphones 2021: De bästa mobiltelefonerna som finns att köpa idag

Vi ger dig alla nyheter från Snapdragon Summit när det händer.

Skriva av Chris Hall och Dan Grabham.