Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Qualcomm presenterar sin senaste och bästa teknik på Snapdragon Tech Summit varje år och 2021 är inte annorlunda.

Det personliga evenemanget, som hålls på Hawaii, löper över två dagar och det första har redan ägt rum. Den innehöll en keynote där den nya Snapdragon 8 Gen 1-chipset tillkännagavs och du kan se den nedan.

Men det finns också en dag 2-presentation som äger rum idag. Här är detaljerna om hur du ser det online och vad du kan förvänta dig.

När är Qualcomms Snapdragon Tech Summit 2021?

Evenemanget startade igår, tisdagen den 30 november, och du kan komma ikapp med dag 1 keynote nedan. Det blir även en ny livestreampresentation idag, onsdag 1 december. Här är de lokala starttiderna:

  • 13:00 HST (Hawaii standardtid)
  • 15:00 PST (Västkusten, USA)
  • 18:00 EST (USA:s östkust)
  • 23:00 GMT (Storbritannien)
  • 00:00 +1 CST (Europa)
  • 19:00 +1 SGT (Singapore / HK / Taiwan)

Hur kan jag streama Qualcomms Tech Summit?

Du kan se dag 2 livestream högst upp på denna sida.

Den kommer också att finnas på Snapdragons YouTube- och Twitter- kanaler - där du kan följa #SnapdragonSummit- taggen för allt det senaste.

Dag 1 keynote är också tillgänglig för att komma ikapp nedan.

Vad tillkännagavs och vad kommer fortfarande från Snapdragon Tech Summit?

Hittills har Qualcomm tillkännagett en ny namnkonvention för sina vanliga Snapdragon-processoruppgraderingar.

Den nya styrkretsen som kommer att finnas i 2022 års telefoner heter Snapdragon 8 Gen 1. Du kan läsa allt du behöver veta om den här: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 - som beskriver 2022 års flaggskeppsmobilplattform .

Dag 2-presentationen kommer att hållas av företagets VD och koncernchef, Cristiano Amon. Enligt listan på den officiella webbplatsen kommer han att diskutera "sin vision för den intelligenta kanten och Qualcomms roll över infrastruktur (5G + Wi-Fi 6), Compute, Handheld Gaming, Auto och mer".

Dessa 3 fodral kommer att hålla din iPhone 13 smal, skyddad och ser fantastisk ut

Det är starkt tippad att en av dessa kommer att vara den läckta G3x mobilspelplattformen och konceptet handhållna dev-kit, gjorda med Razer.

Skriva av Rik Henderson och Mike Lowe.