Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Oppo kommer att lansera den senaste generationen i sitt flaggskepp Find X-serie av telefoner, och för 2022 betyder det att Find X5-familjen är på väg att tillkännages.

Evenemanget kommer att vara ett virtuellt evenemang online, vilket innebär att du kan streama och se lanseringsevenemanget när det händer.

När är Oppo Find X lanseringsevent?

Oppo har schemalagt lanseringseventet för den senaste Find X-telefonen den 24 februari, klockan 11:00 GMT. Här är de internationella tiderna så att du kan lyssna:

  • San Francisco - 03:00 PST
  • New York - 06:00 EST
  • London - 11:00 GMT
  • Berlin - 12:00 CET
  • New Delhi - 16:30 IST
  • Tokyo - 20:00 JST
  • Sydney - 22:00 AEDT

Var kan jag se lanseringen av Oppo Find X5?

Oppo kommer att livestreama evenemanget, vilket innebär att du kan lyssna och följa händelserna. Vi har ingen bekräftelse, men vi förväntar oss att den ska finnas på YouTube så att du kan titta. Vi kommer att bädda in videon så att du kan se den när den avslöjas.

Vad kommer att lanseras?

Det har förekommit massor av läckor och några officiella bekräftelser om Find X5. Oppo har redan teased den skulpterade designen på baksidan av telefonen, och vi förväntar oss en keramisk baksida på några av Find X5 Pro-modellerna. Även i serien kommer Find X5 och Find X5 Lite.

Det ser ut som att det kommer att finnas en 6,7-tums LTPO AMOLED-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens och Quad HD-upplösning på Find X5 Pro, medan den förväntas drivas av Snapdragon 8 Gen 1 och stödja upp till 80W laddning.

Få Pixel Buds A-Series gratis med en beställning av Pixel 6a

Kameran är designad med Hasselblad, och har två 50-megapixelkameror (huvud- och ultrabred) ihopkopplade med ett 13-megapixel telefoto.

Skriva av Cam Bunton. Redigering av Chris Hall.