Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Nu när Google har drivit den offentliga versionen av Android 11 är det bråttom på att uppdatera andra enheter . Oppo hänger inte och företaget har redan meddelat en begränsad beta av ColorOS 11, som är baserad på Android 11.

Men företaget kommer att berätta mycket mer om mjukvaruuppdateringen och vara värd för en händelse tillägnad dess nya programvara.

Här är allt du behöver veta.

När är Oppo ColorOS 11 lanseringshändelse?

Oppo har bekräftat att det kommer att vara värd för ett evenemang online för att introducera den nya programvaran baserad på Android 11. Den händelsen kommer att äga rum måndagen den 14 september kl. 10 BST.

Här är globala tider:

  • San Francisco - 02:00 PDT
  • New York - 05:00 EDT
  • London - 10:00 BST
  • Berlin - 11:00 CEST
  • Mumbai - 14:30 IST
  • Tokyo - 18:00 JST
  • Sydney - 19:00 AEST

Kan jag titta på lanseringen online?

Ja, Oppo kommer att strömma evenemanget på YouTube och vi har inbäddat den videon ovan så att du kan titta på den, här.

Vad kan du förvänta dig av den nya programvaran?

Den nya programvaran inleder en förändring av numreringen från Oppo, hoppar från ColorOS 7 till ColorOS 11, vilket gör att den överensstämmer med Android-numreringen. Vi har sett ett antal tillverkare göra samma sak.

Vi förväntar oss införandet av ett brett utbud av Android 11-funktioner, som du kan läsa om i vår Android 11-funktion här.

Från vad vi har sett av ColorOS 11 beta kommer det att finnas bättre gruppering och organisering i användargränssnittet för Oppo-enheter, men vi förväntar oss att Oppo har mer att säga vid själva evenemanget.

Skriva av Chris Hall.