Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Oppo presenterar sin nästa premiumtelefon, Find X2, vid ett online-evenemang fredagen den 6 mars.

Evenemanget var ursprungligen planerat till att äga rum före den årliga Mobile World Congress- mässan i Barcelona, men efter avbrytandet av showen bestämde Oppo att skjuta upp tillkännagivandet.

Så här följer du händelsen långt ifrån och vad du kan förvänta dig.

När är Oppos Find X2-händelse?

Oppos evenemang börjar 09:20 GMT den 6 mars. Här är de olika lokala tiderna runt om i världen:

  • 01:20 San Francisco
  • 04:20 New York
  • 10:20 Berlin
  • 12:20 Moskva
  • 14.50 Mumbai
  • 17:20 Peking
  • 18:20 Tokyo
  • 20:20 Midnight Sydney

Hur man tittar på Oppo Find X2-evenemanget

Du kan titta på liveströmmen på Oppos YouTube-kanal.

Du kan också följa hashtaggen # OppoFindX2 på Twitter .

Vad du kan förvänta dig vid lanseringen av Oppo Find X2

Vi förväntar oss att lite mer kommer att lanseras än Find X2 - rykten fortsätter att Oppo kommer att använda evenemanget för att debutera sin kommande fyrkantiga smartwatch. Vi har tidigare behandlats med en officiell återgivning av enheten som tar några ledtrådar från Apple Watch men har en flexibel skärm och böjd design.

Vi tror att det kan ha EKG-funktionalitet från början samt två knappar på sidan. Och vi förväntar oss att Oppo använder sin egen anpassade programvara snarare än att välja Googles Wear OS .

Find X2 kommer att använda Qualcomms helt nya Snapdragon 865-plattform, så det kan vara en 5G-telefon eller ha en 5G-variant.

Telefonen rapporteras ha en förstklassig skärmteknik också med en 120Hz 3K-skärm bekräftad. Och den kommer att ha den 48 megapixel Sony IMX689-bildsensorn som vi har sett någon annanstans tillsammans med ultrabreda och zoomobjektiv.

Apple Watch Series 7 granskad, Sonos -intervju och mer - Pocket -lint Podcast 125

Skriva av Dan Grabham. Ursprungligen publicerad den 21 Januari 2019.