Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Efter evenemanget "More Power to You" i april kommer OnePlus att hålla en andra, mer global lansering den 19 maj.

Under namnet "The Speed Games" kommer två av de tidigare tillkännagivna enheterna att presenteras för en global publik - plus ytterligare en ny Nord-telefon.

Här är hur du kan följa den och vad du kan förvänta dig.

När äger lanseringseventet OnePlus The Speed Games rum?

OnePlus Nord Speed Games lanseringsevent kommer att äga rum kl. 15:00 BST (lokal tid i Storbritannien) torsdagen den 19 maj 2022.

De bästa erbjudandena på Amazon US Prime Day 2021: Utvalda erbjudanden är fortfarande aktuella

Här är tiderna för andra platser:

  • San Francisco - 07.00 PDT
  • New York - 10.00 EDT
  • London - 15.00 BST
  • Berlin - 16.00 CEST
  • New Delhi - 19.30 IST
  • Tokyo - 23:00 JST
  • Sydney - 00:00 AEST, 20 maj

Så här tittar du på OnePlus-eventet

Vi kommer att bädda in videon högst upp på den här sidan så att du kan följa med under evenemanget.

Alternativt kommer den att finnas tillgänglig på OnePlus YouTube-kanal.

Vad du kan förvänta dig av evenemanget

Tre enheter förväntas lanseras under evenemanget: OnePlus Nord T2 5G, Oneplus Nord CE 2 Lite och OnePlus Nord Buds.

AliExpress/Pocket-lintobjekt foto 1

OnePlus Nord 2T 5G

Den verkliga nyheten kommer att komma från Nord 2T 5G, en uppdatering av 2021 års Nord 2. OnePlus har bekräftat att den här telefonen kommer att ha 80 W SuperVOOC-laddning, men vi vet från andra läckor att det finns ett Dimensity 1300-chipset, en huvudkamera på 50 megapixel och en 6,43-tums AMOLED-skärm med 90 Hz uppdatering. Det skulle kunna bli en ganska bra telefon i mellanklassen.

OnePlusobjekt foto 3

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Den här finns också med på listan - men den presenterades också i Indien, så vi vet redan vad vi kan förvänta oss. Det finns en Snapdragon 695 i hjärtat, en 6,95-tums 120 Hz LCD-skärm och ett stort 5000 mAh-batteri med 33 W laddning. Den är prisvärd, men har några specifikationer som är värda att kolla in.

OnePlusobjekt foto 2

OnePlus Nord Buds

OnePlus kommer att erbjuda sina billigare sant trådlösa hörlurar - Nord Buds. De lovar stor bas, snabb laddning och ett överkomligt pris - som ännu inte avslöjats för de europeiska marknaderna.

Skriva av Rik Henderson. Redigering av Chris Hall.