Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - HMD Global, modermärket för Nokia-telefoner, är värd för ett virtuellt evenemang tisdagen den 22 september 2020.

Det förväntas meddela minst en ny telefon - möjligen tre. Efter att ha släppt Nokia 8.3 5G , den telefon som kommer att presenteras i den framtida James Bond-filmen No Time To Die, förväntar vi oss ett samtal med spiontema innan nya enheter avslöjas. Vi har länge förväntat oss Nokia 9.3 PureView , även om det nyligen har varit lite prat om det, istället har ryktfabrikerna fyllts med prat om nybörjarenheter.

Här är sedan detaljerna om hur du kan titta på evenemanget, när det börjar, och lite mer om vad du kan förvänta dig.

När startar den virtuella händelsen HMD Global?

Lanseringsevenemanget börjar kl 16.00 BST tisdagen den 22 september 2020. Här är tiderna för din region:

  • USA: s västkust: 08:00 PDT
  • USA: s östkust: 11:00 EDT
  • Storbritannien: 16:00 BST
  • Centraleuropa: 17:00 CEST
  • Indien: 20.30 IST
  • Kina: 23:00 CST
  • Australien: 01:00 AEST (23 september)

När kan du titta på HMD Global Nokia-evenemanget?

Du kommer att kunna följa den på Nokia Mobile YouTube-kanalen och vi har inbäddat videon högst upp på denna sida.

Vad du kan förvänta

Som vi nämner ovan har flera telefoner ryktats kraftigt på senare tid, med förväntningar om att de alla kommer att släppas före slutet av 2020 . Det är därför vettigt att HMD Global kommer att meddela var och en av dem under sin virtuella händelse. Nokia 9.3 PureView kommer att vara flaggskeppet, som sägs komma med en innovativ femkamerainstallation på baksidan. Vi har också hört talas om Nokia 7.3 5G - inte minst för att den sågs lägga på ett skrivbord under en fast rundtur i No Time to Die. Och Nokia 6.3 rapporteras köras på en Qualcomm Snapdragon 675-processor.

Det har dock varit väldigt få läckage runt dessa enheter de senaste veckorna, medan det har skett Nokia 2.4 och Nokia 3.4. Nokia har också retat lanseringen men delat vad som ser ut som ritningar av enheterna - och vi är inte säkra på att vi tittar på flaggskeppsenheter från dessa bilder.

Bästa smartphones 2021 rankade: De bästa mobiltelefonerna som finns att köpa idag

Allt kommer snart att avslöjas.

Skriva av Rik Henderson. Redigering av Chris Hall.