Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - LG förbereder sig för att lansera sin första enhet under vad den kallar Explorer-projektet, LG Wing . Med en roterande skärm kommer det säkert att vända på huvudet också.

Lyckligtvis ser det ut som att du kan se avtäckningen av den här telefonen online.

När lanseras LG Wing?

LG Wing kommer att avslöjas den 14 september 2020. Tiden ahs har bekräftats som 23:00 KST. Här är de globala tiderna så att du vet när du ska ställa in:

  • San Francisco - 07:00 PDT
  • New York - 10:00 EDT
  • London - 15:00 BST
  • Berlin - 16:00 CEST
  • Mumbai - 19:30 IST
  • Sydney - 00:00 AEST 15 sept

Var kan jag titta på det online?

LG är värd för en liveström via LG Mobile Global Channel på YouTube . Vi har inbäddat det högst upp på den här sidan.

Vad du kan förvänta dig av LG Wing

LG Wing kommer att bli något lite annorlunda. För att tillgodose efterfrågan på mer skärmutrymme har LG retat en design med den roterande skärmen. Den övre skärmen sitter över en annan skärm, så att du effektivt har en T-formad enhet när du distribueras.

Det kommer att betyda att du kan ha en widescreen-vy längst upp, medan du fortfarande har vissa enhetskontroller nere. Exakt hur du använder den funktionen och vad du kommer att göra med den vet vi ännu inte.

Det sägs ha en 6,8-tums skärm på toppen och drivas av en Qualcomm Snapdragon 765 med 5G.

Dessa 3 fodral kommer att hålla din iPhone 13 smal, skyddad och ser fantastisk ut

Det ser verkligen ut som en av de mer intressanta telefoner som lanseras 2020.

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 11 September 2020.