Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - LG håller på att avslöja sitt nästa flaggskepp, LG G8 , vid ett evenemang i kväll inför MWC 2019 i Barcelona.

Det avslöjar också sin första 5G-telefon i form av LG V50 ThinQ vid LG Premiere-evenemanget.

Här är detaljer om dess presskonferens för Mobile World Congress och hur man kan hålla koll på tillkännagivandena online.

När är MWC 2019 LG Premiers presskonferens?

LG: s evenemang hålls nu, söndagen den 24 februari i Barcelona.

MacBook Pro, Pixel 6 och mer - Pocket -lint Podcast 126

Starttiderna för evenemanget (för olika platser) är nedan:

  • Storbritannien: 18.30 GMT
  • Centraleuropa (inklusive Spanien): 19.30
  • Östkusten USA: 13.30 EST
  • Västkusten USA: 10.30 PST

Kan jag titta på det online och vad lanseras?

Tyvärr, även om vi tidigare fick veta annat, är LG inte värd för en liveström av sitt evenemang online.

Du kanske vill kolla in LGs YouTube-kanal och LG Mobile Facebook- sidan för uppdateringar men vi har ändå alla nyheter och första intryck av båda telefonerna på Pocket-lint.

Du kan kolla in våra första intryck på LG G8 ThinQ här och LG V50 ThinQ här .

Du kan också se detaljer i våra nyheter på varje telefon nedan:

  • Phonus-upplåsning: Med LG G8 ThinQ kan du använda Harry Potter-liknande magi för kontroll
  • V50 ThinQ sätter LG på 5G-kartan, men dess Dual Screen-tillbehör ger spänningen
Skriva av Rik Henderson och Maggie Tillman. Ursprungligen publicerad den 21 Januari 2019.