Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Lenovo förbereder sig för att lansera sin nästa speltelefon, Legion Phone Duel 2, som troligen kommer att kallas Legion Phone Pro 2 i vissa regioner.

Den nya telefonen förväntas skaka upp designen, vilket ger mycket spelkraft till överkomliga priser.

När lanseras Legion Phone Duel 2?

Lenovo har bekräftat att avtäckningen av den nya telefonen kommer att äga rum den 8 april 2021 kl. 12:30 BST. Här är de internationella tiderna för din referens:

  • San Francisco - 04:30 PDT
  • New York - 07:30 EDT
  • London - 12:30 BST
  • Centraleuropa - 13:30 CEST
  • New Delhi - 17:00 IST
  • Tokyo - 20:30 JST
  • Sydney - 21:30 AEST

Var kan jag titta på lanseringen online?

Lenovo har bekräftat att evenemanget kommer att livestreamas på YouTube. Du kan titta på den på den inbäddade videon ovan.

Vad du kan förvänta dig av Lenovo Legion Phone 2

Tack vare ett antal läckor har vi en bra uppfattning om vad vi kan förvänta oss av Legion Phone 2. Händelsevideon bekräftar namnet på Legion Phone Duel 2, även om det kan finnas olika versioner och olika namn - vi misstänker att det kommer att finnas en Legion Telefon 2 och en Legion Phone Pro 2, även om tidigare namn och versioner föreföll i olika regioner.

Storbritannien fick tidigare Legion Phone 2 Duel och vi förväntar oss samma igen. I USA kommer det sannolikt att ha Legion Phone Pro 2-namngivning. Det kan finnas en Legion Phone 2 på nybörjarnivå, men det kan bara vara begränsat till Kina.

Tack vare en benchmarkingläcka har vi sett Qualcomm Snapdragon 888 och 16 GB RAM-enhet som driver den här enheten, medan verkliga bilder visar upp en liten kylfläkt på baksidan av telefonen, liksom designen, vilket skapar en central sektion på baksidan för Legion-logotypen, fläkten och kamerorna.

LG avslutar telefonbiz, Sonos Roam granskas och mer - Pocket-lint Podcast 98

Från telefonens framsida väntar vi fortfarande en 6,65-tums 144Hz-skärm med stereohögtalare och en pop-up-kamera på sidan av telefonen.

Det har föreslagits att 130W laddning kommer att inkluderas för att driva det duellcellsbatteriet.

Skriva av Chris Hall.