Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - I något av ett kortvarigt meddelande har Huawei bekräftat att det kommer att hålla en livestream för produktlansering under titeln Huawei HarmonyOS & Product Launch.

Med hashtaggen LiveSmartWithHuawei är det ett förslag på smarta anslutna enheter, men det finns bara tillräckligt med vaguery i meddelandet att det inte finns något sätt att veta exakt vad som meddelas.

Vilken tid är evenemanget?

Lanseringsevenemanget startar idag kl 13:00 BST i Storbritannien eller 14:00 CEST i större delen av Centraleuropa.

  • San Francisco, USA - PDT - 05:00
  • New York, USA - EDT - 08:00
  • Paris / Madrid / Berlin - CEST - 14:00
  • Dubai, Förenade Arabemiraten - GST - 16:00
  • Mumbai, IN - IST - 17:30
  • Sydney, AUS - AEST - 22:00

Var kan jag titta på det?

Enkelt svar: du kan titta på det här. Vi har inbäddat YouTube-liveströmmen högst upp på denna sida för din bekvämlighet. Bläddra bara till toppen och börja titta.

Eller om du hellre vill gå direkt till YouTube kan du klicka på den här länken och titta på strömmen där den är värd.

Vad händer?

Officiella detaljer är i bästa fall vaga för närvarande. Allt Huawei föreslår är vad som heter namnet på lanseringsevenemanget. Vi vet att vi får en bättre titt på HarmonyOS och vi får nya flaggskeppsprodukter, men företaget har inte sagt vad dessa produkter är.

Vi misstänker att om det var en telefonlansering skulle vi veta det, så det är troligt att vi inte kommer att se en ny P-serie ännu. Rykten har visat att P50-lanseringen kommer att bli senare än vanligt också.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Frekvent Huawei-läckare @ Rodent950 på Twitter har läckt ut bilder och praktiska videor av nya klockor och surfplattor, så det är möjligt att det är vad vi kommer att se i dagens lansering. Men det är ännu inte bekräftat.

Oavsett vilken lansering det är är det värt att se om bara för att få en bättre titt på hur denna nya era av HarmonyOS kommer att se ut. Vi har hört mycket prat om det, men väldigt lite ämne att sänka tänderna i. Vi kommer äntligen se ordentligt hur Huaweis värld efter Google ser ut.

Skriva av Cam Bunton. Ursprungligen publicerad den 2 Juni 2021.