Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Huawei har meddelat Huawei P50-serien .

Man förväntade sig att Huawei tillkännagav sin nya flaggskeppsserie under våren, som vanligt, men i år har det varit lite annorlunda.

När var lanseringen?

Huawei bekräftade att lanseringen skulle äga rum den 29 juli 2021, inklusive smartphones i Huawei P50-serien. Tiden gavs kl 19:30 på den kinesiska webbplatsen, här är de globala tiderna:

  • San Francisco - 04:40
  • New York - 07:30
  • London - 12:30
  • Berlin - 13:30
  • New Delhi - 17:00
  • Tokyo - 20:30
  • Sydney - 21:30

Hur kan jag titta på det?

Lanseringsevenemanget finns tillgängligt på YouTube på Huawei Mobile-kanalen och vi har inbäddat det ovan. Detta är den ursprungliga kinesiska versionen, men med engelska undertexter och översättning.

Vad lanserades?

Huawei P50-serien tillkännagavs, bestående av Huawei P50 och Huawei P50 Pro. Telefonen är likartad, men med Pro får en överlägsen design, större skärm och olika kameraray.

Huawei P50 Pro har en 6,6-tums OLED-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens och kurvor mot kanterna. Huawei P50 har en 6,5-tums skärm med 90Hz uppdatering och en platt finish.

P50 Pro kommer att finnas med Kirin 9000, medan en Snapdragon 888-version också är tillgänglig. P50 är också Snapdragon 888. Olika RAM- och lagringsalternativ finns tillgängliga, men 8 GB RAM är standard för båda.

P50 Pro har en 50-megapixel huvudkamera, med 40-megapixel monokrom kamera som stöder den. Den har sällskap av en 64-megapixel zoomkamera, 3,5x optisk och 100x digital och en 13-megapixel ultrabred kamera. Det finns också en 13 megapixel främre kamera.

P50 har en 50-megapixel huvudkamera, 12-megapixel telefoto med 5x optisk och 50x digital zoom och 13-megapixel ultravid kamera. Båda är IP68-klassade och kör HarmonyOS 2.

iPhone 13 -sortiment granskat, Surface -enheter och mer - Pocket -lint Podcast 122

Skriva av Dan Grabham och Cam Bunton. Redigering av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 21 Oktober 2020.