Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Huawei är inställd på att ta sig an Galaxy Z Flip , med en hopfällbar clamshell som kallas Huawei P50 Pocket . Företaget har till och med tagit till sociala medier för att reta telefonens lanseringsevenemang. Om du är intresserad av att titta på avtäckningen själv, gör du så här.

När är Huaweis nästa event?

Huawei har bekräftat via Twitter och på sin hemsida att de kommer att hålla ett event torsdagen den 23 december 2021 för Huawei P50 Pocket.

Evenemanget kommer att äga rum vid följande tider globalt:

  • Europa: 08:30 CET (23 december)
  • Storbritannien : 07:30 GMT (23 december)
  • New York: 02:30 ET (23 december)
  • Kalifornien: 23:30 PT (22 december)

Så här tittar du på Huaweis nästa evenemang

Huawei kommer sannolikt att vara värd för en stream av sitt evenemang på YouTube . Pocket-lint kommer att bädda in den högst upp på den här sidan när den blir tillgänglig.

HuaweiHuawei P50 Pocket launch event: Hur man tittar och vad man kan förvänta sig foto 2

Vad du kan förvänta dig av Huaweis nästa event

Huawei P50-ficka

P50 Pocket kommer att bli den första smarttelefonen i flip-stil från Huawei, eftersom dess första generationer av flexibla smartphones - som Mate X2 - var exklusivt bokstilade. Vi misstänker att den kommer att ha en kraftfull processor, på grund av att Huawei upprepade gånger hänvisar till den som en "Vinter flaggskeppslansering", men exakt vilken processor är ännu inte att se. Det är mycket troligt att telefonen initialt kommer att vara exklusiv för Kina också.

Du kan få en glimt av telefonen i Huaweis inlägg på sociala medier samt från livebilder från en officiell fotografering.

Skriva av Maggie Tillman.