Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Honor har meddelat att det kommer att vara värd för ett pressevenemang på tre och en halv timme under Mobile World Congress i Barcelona i februari.

Vi vet ännu inte om något av det kommer att vara tillgängligt för visning online, men företaget har tagit det oöverträffade steget att berätta exakt vad det planerar att lansera där.

Taggad "All-scenario Intelligence" (ja, vi är inte helt säkra heller), kommer evenemanget att se Honor avslöja europeiska utgåvor av Honor View 30 Pro och 9X Pro-smartphones.

Honor

Det kommer också att ha två bärbara storlekar vid pressmötet: Honor MagicBook 14 och 15, som också visades under CES 2020 tidigare denna månad.

Bästa smartphones 2021 rankade: De bästa mobiltelefonerna som finns att köpa idag

Så var Honor MagicWatch 2 smartwatch, men det kommer att finnas en "specialutgåva" -version avslöjad under MWC-konferensen, har vi fått höra.

Slutligen kommer Honor att lansera ett par äkta trådlösa hörlurar vid evenemanget.

Företagets president George Zhao är värd för evenemanget som börjar klockan 17.30 CET - lokal tid för Barcelona - måndagen den 24 februari. Det betyder att det börjar klockan 16.30 GMT, 11.30 ET, 8.30 PT.

Om och när vi får en länk till en livestream för åtminstone presskonferensdelen kommer vi att uppdatera dig.

Under tiden kommer du att kunna komma ikapp med all vår Mobile World Congress-täckning under uppbyggnaden och under hela showen: Mobile World Congress 2020: Vad du kan förvänta dig av världens största mobilshow .

Skriva av Rik Henderson.