Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Honor tillkännager nya produkter vid ett globalt lanseringsevenemang den 24 februari. Det finns sex tillkännagivanden, inklusive en smartwatch, bärbara datorer och europeiska lanseringar av Honor View 30 Pro och 9X Pro-smartphones.

Evenemanget kommer fortfarande att äga rum i Barcelona även om Mobile World Congress 2020 har avbrutits på grund av koronavirusutbrottet.

Om du har frågor om hur USA: s handelsförbud påverkar nya Huawei- och Honor-telefoner, kolla vad Huaweis Google-förbud betyder för din Huawei- eller Honor-telefon .

När lanseras Honor?

"All-scenario Smart Life Products Launch" med hederspresident George Zhao - startar kl. 17.30 CET i Barcelona den 24 februari. Här är de olika globala tiderna att notera:

Bästa smartphones 2021: De bästa mobiltelefonerna som finns att köpa idag

  • 8.30 San Francisco
  • 11.30 New York
  • 16.30 London
  • 17.30 Paris, Madrid, Berlin
  • 22.00 New Delhi
  • 0.30 Peking (25 februari)
  • 3.30 Sydney (25 februari)

Kan jag titta på evenemanget live?

Evenemanget streamas live på YouTube och du kan se det ovan. Den kommer också att finnas tillgänglig på Twitter och Facebook .

HonorHur man ser på Honors kommande lanseringsevenemang online bild 1

Vad förväntar vi oss av evenemanget?

De första tiderna för evenemanget antyder en ganska lång presskonferens och Honor har verkligen sagt vad den planerar att tillkännage: det kommer att finnas europeiska lanseringar för Honor View 30 Pro och 9X Pro-smartphones.

Det kommer också att finnas ett par äkta trådlösa hörlurar.

Dessa telefoner kommer inte med Google-appar enligt andra nya Huawei-telefoner som Mate 30 Pro förra september och nästa månads kommande P40 och P40 Pro .

Vi vet också att Honor kommer att visa upp MagicBook 14 och 15 Windows-bärbara datorer som också visades på CES 2020 förutom en ny specialutgåva av MagicWatch 2 smartwatch som också visas på CES.

Skriva av Dan Grabham. Ursprungligen publicerad den 20 Maj 2019.