Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Honor är värd för ett dedikerat pressevenemang för sin första hopfällbara telefon måndagen den 10 januari 2022.

Honor Magic V kommer att presenteras officiellt i Kina men du kan se dess debut live online.

Läs vidare för detaljer om när onlineströmmen kommer att starta och vad du kan förvänta dig.

När börjar Honor Magic V-presskonferensen?

Honors presskonferens börjar kl. 11.30 GMT måndagen den 10 januari 2022. Här är tiderna för din region:

  • USA:s västkust: 03.30 PDT
  • USA:s östkust: 06.30 EDT
  • Storbritannien: 11.30 GMT
  • Centraleuropa: 12.30 CET

Hur man tittar på Honor Magic V-evenemanget

Vi hoppas kunna arrangera evenemanget här på Pocket-lint närmre tiden.

Du bör också kunna se den på Honors sociala mediekanaler, inklusive Twitter.

Vad du kan förvänta

Honor har inte riktigt hållit den hopfällbara Magic V-telefonen hemlig, efter att ha twittrat och skickat ut teases den senaste månaden.

Det har också bekräftat att dess första hopfällbara kommer att vara en riktig flaggskeppslur, medan spekulationer tyder på att det kommer att vara en av de första telefonerna som har Qualcomms nya Snapdragon 8 Gen 1-chipset.

Dessa 3 fodral kommer att hålla din iPhone 13 smal, skyddad och ser fantastisk ut

Håll ögonen öppna för att få veta mer.

Skriva av Rik Henderson.