Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Honor arrangerar idag ett dedikerat pressevenemang för sin nästa flaggskepps -telefon - Honor Magic 3.

Läs vidare för information om när onlineströmmen startar och vad du kan förvänta dig.

När börjar Honor Magic 3 presskonferens?

Heders globala presskonferens startar kl. 12.30 BST torsdagen den 12 augusti 2021. Här är tiderna för din region:

  • Västkusten USA: 4.30 PDT
  • Östkusten USA: 7.30 EDT
  • Storbritannien: 12.30 BST
  • Centraleuropa: 13.30 CEST

Hur man ser Honor Global Press Conference 2021

Du kan se livestreamen högst upp på denna sida.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Vad du kan förvänta

Honor har bekräftat att årets presskonferens är tillägnad Honor Magic 3. Den har också släppt teasers, inklusive en kort video.

Honor Magic 3 dök också upp i en annons på kinesisk TV , som bara visade telefonens framsida.

Dessutom avslöjade företaget att det kommer att vara en av de första telefonerna som körs på Qualcomm Snapdragon 888 Plus -processor.

Honor / Pocket-lintHedra presskonferensen hur man tittar på foto 3
Skriva av Rik Henderson. Redigering av Britta O'Boyle. Ursprungligen publicerad den 19 April 2018.