Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Asus ROG Phone 5 är fjärde generationens speltelefon från det taiwanesiska varumärket, som kommer att avslöjas idag, onsdagen den 10 mars 2021.

Så vad kan du förvänta dig av den här kommande spelenheten för att skilja den från tävlingen, och hur kan du se avslöjande händelse?

-

När startas Asus ROG Phone 5?

Asus ROG Phone 5 avslöjar sker idag, onsdagen den 10 mars 2021. Tiden har bekräftats som 19:00 Taipei-tid (UTC + 8). Här är de globala tiderna så att du vet när du ska ställa in:

  • Västkusten USA: 03:00 (PT)
  • Östkusten USA: 06:00 (ET)
  • Storbritannien: 11:00 (GMT)
  • EU: 12:00 (CET)
  • Indien: 13:30 (IST)

Hur kan jag titta på lanseringen av Asus ROG Phone 5?

Asus kommer att strömma lanseringen från Taipei till världen. Du kan titta på det här.

Asus ROG Phone 5 förväntade specifikationer

Vi har redan en funktion som beskriver ROG Phone 5-rykten för att ge dig ett djupare dyk i vad du kan förvänta dig av telefonen.

Några av de mer rubrikfångande funktionerna inkluderar förväntningen på en sekundär skärm på baksidan av telefonen, en 144Hz uppdateringsfrekvens huvudskärm och topp-spec Qualcomm Snapdragon 888 plattform.

De bästa erbjudandena på Amazon US Prime Day 2022: Echo, Kindle, AirPods med mera

Skriva av Mike Lowe. Redigering av Britta O'Boyle.