Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Asus kommer att avslöja sin tredje generationens speltelefon, ROG Phone 3, i ett online-evenemang den 22 juni 2020.

Den nya enheten ser ut att bli mästarens speltelefon, så här är vad du kan förvänta dig av evenemanget och hur du kan se från din lokala tidszon.

När startas Asus ROG Phone 3?

Evenemanget äger rum onsdagen den 22 juli 2020 vid följande tider:

  • BST: 16:00 för Storbritannien
  • CEST: 17:00 för Europa
  • IST: 21:30 för Indien
  • CST: 00:00 (+1, 23 juli) för Kina
  • EST: 11:00 för östkusten USA
  • PST: 08:00 för västkusten USA

Med tanke på att Asus är baserat i Taiwan är det en mycket sen lanseringshändelse under lokal tid - så förvänta dig att saker kommer att vara inriktade på en mer internationell publik som ett resultat.

Hur man tittar på ROG Phone 3-evenemanget

Detaljerna är tunna på marken, men nedräkningsklockan på Asus officiella sida är där vi förväntar oss att lanseringen ska ske.

Ställ in vid den aktuella tiden och vi misstänker att du kommer att behandlas till den fullständiga videofördelningen.

Vad du kan förvänta dig av ROG Phone 3

Eftersom det är en speltelefon, förvänta dig att ROG 3 ska vara all kraftfull. Qualcomm har redan bekräftat det som en av de första enheterna med Snapdragon 865 Plus-plattformen, med ryktet att det kommer att ha 16 GB RAM-minne tillgängligt.

Andra rykten tyder på att ett 6000 mAh batteri kommer att finnas ombord, tillsammans med kylteknik för att säkerställa att den här enheten kan gå länge och utan att kompromissa med strömmen.

Vi har sammanfattat alla fakta och rykten i vår ROG 3-rundfunktion om du vill ha ett djupare dyk. Annars kan du hålla koll på evenemanget ordentligt när allt kommer att avslöjas i sin helhet.

Skriva av Mike Lowe. Redigering av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 21 Juli 2020.