Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Apple släpper fyra stora operativsystemuppdateringar i morgon för befintliga iPhones, iPads, Apple Watch och Apple TV.

Du kommer att kunna ladda ner iOS 14, iPadOS 14, WatchOS 7 och tvOS 14 på onsdagen den 16 september 2020.

Medan ingen tid tillkännagavs av Tim Cook under Apple- evenemanget i september, är det traditionellt att operativsystemuppdateringar anländer runt 10:00 PDT. Det betyder att du borde kunna få det i Storbritannien runt 18:00 BST, Centraleuropa 19:00 CEST och 13:00 EDT på USA: s östkust.

Mycket är känt om de nya OS-uppdateringarna redan, tack vare betaversioner som har varit tillgängliga de senaste månaderna.

Till exempel kommer iOS 14 att lägga till widgets, en appbiblioteksskärm och en förbättrad men minimerad Siri. Du kan ta reda på mer om allt här: Apple iOS 14: Alla de viktigaste nya iPhone-funktionerna utforskade .

Den nya iPadOS lägger till telefon- och videosamtal och den coola nya Scribble-funktionen för de med en Apple-penna. Kolla in vår sammanfattning av vad du kan förvänta dig här: Apple iPadOS 14: Alla de viktigaste nya iPad-funktionerna som utforskas .

De nya produkterna som Apple tillkännagav under sitt evenemang - Apple Watch Series 6, Watch SE, nya iPad och iPad Air - kommer var och en med sina respektive nya uppdateringar förinstallerade.

Bästa smartphones 2021 rankade: De bästa mobiltelefonerna som finns att köpa idag

Skriva av Rik Henderson.