Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Nubia kommer att anordna ett speciellt lanseringsevent för den globala versionen av sin spelmobil RedMagic Pro 7 den 12 april.

Här är hur du kan se det live och vad du kan förvänta dig.

-

När äger den globala lanseringen av RedMagic 7 Pro rum?

RedMagic 7 Pro-lanseringseventet börjar klockan 8 EDT tisdagen den 12 april 2022.

Här är tiderna för din region:

  • USA:s västkust - kl. 05.00 PDT
  • USA:s östkust - kl. 8.00 EDT
  • Storbritannien - 13.00 BST
  • Centraleuropa - 14.00 CEST

squirrel_widget_6793064

Bästa smartphone 2022: Vi testar, betygsätter och rankar de bästa mobiltelefonerna som finns att köpa.

Var kan du se lanseringen av RedMagic 7 Pro?

Vi hoppas kunna vara värd för streamingen här på Pocket-lint, även om det för tillfället bara finns en teaser för Pro snarare än en stream.

Alternativt kommer du att kunna följa lanseringen på den officiella webbplatsen och/eller Twitterkontot.

Vad du kan förvänta dig

Speltelefonen RedMagic 7 Pro finns redan tillgänglig i Kina efter att ha lanserats där i februari.

Det här evenemanget är för den globala lanseringen, där den kommer att ansluta sig till den vanliga RedMagic 7-telefonen i det senaste sortimentet.

Den kinesiska utgåvan har 18 GB RAM och 1 TB lagringsutrymme. Den levereras med en 6,8-tums FHD+-skärm (1080 x 2400) med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en 16-megapixelkamera under skärmen.

Den bakre trippelkameraenheten består av en 64-megapixel huvudkamera, 8-megapixel ultravidvinkelkamera och 2-megapixel makrokamera.

Processorn är Snapdragon 8 Gen 1, medan batteriet är 5 000 mAh och har 135 W snabbladdning.

Vi får snart reda på om den globala versionen har samma specifikationer eller små anpassningar. Priset i Kina ligger på cirka 7 499 yuan (cirka 902 pund).

Skriva av Rik Henderson.