Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Halo Infinite släpps den 8 december 2021 men vi vet inte riktigt för mycket om det ännu - särskilt kampanjläget.

Historien har inte haft mycket sändningstid i Xbox -utställningar hittills, men det är på väg att förändras. En dedikerad ström kommer senare idag och den kommer att avslöja mer om kampanjelementet i den kommande skytten.

Så här ser du det utvecklas online.

När börjar översiktsströmmen för Halo Infinite -kampanjen?

343 Industries kommer att vara värd för sin Halo Infinite -ström från 14.00 BST idag, måndag 25 oktober 2021. Här är tiderna för din region:

  • USA: s västkust: 06:00 PDT
  • USA: s östkust: 09:00 EDT
  • Storbritannien: 14.00 BST
  • Centraleuropa: 15:00 CEST

Hur man tittar på Halo Infinite -kampanjöversikten

Du kan titta på den via videon inbäddad högst upp på denna sida.

Alternativt kommer du också att kunna se den på Xbox: s YouTube -kanal .

Vad du kan förvänta

"Här är en ny titt på Halo Infinite-kampanjen som introducerar spelarna till äkta spartansk frihet i den största, mest vidöppna och äventyrsfyllda Halo-upplevelsen hittills", står det i stream-texten på YouTube.

Topp Nintendo Switch-spel 2021: Bästa Switch-spel som varje spelare måste äga

Spelet kommer att finnas tillgängligt från och med 8 december, med gratis att gå med i betalt kampanjläge. Allt kommer att finnas på Xbox Game Pass från dag ett också.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 25 Oktober 2021.