Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Xbox kommer att vara värd för en ny onlineström för detaljer om 100-talet spel för Xbox One och Xbox Series X / S.

Avsluta twitchgaming-bannern, ID @ Xbox kommer att innehålla nya meddelanden och Game Pass-tillägg och utvecklarchattar. Den visas först den 26 mars och du kan ta reda på detaljer om hur du kan titta på den nedan.

När är ID @ Xbox-utställningen?

Utställningen börjar klockan 16 GMT fredagen den 26 mars.

Här är tiderna för din region om du vill se den "live":

  • USA: s västkust - 09:00 PDT
  • USA: s östkust - 12.00 EDT
  • Storbritannien - 16:00 GMT
  • Centraleuropa - 17:00 CET

Var kan du titta på Xbox-evenemanget?

Vi hoppas kunna vara värd för strömmen här på Pocket-lint närmare tiden.

Alternativt kommer du att kunna titta på den på twitchgaming-kanalen här eller Xboxs egen Twitch-kanal .

Vad du kan förvänta

Strömmen kommer att vara värd för "community-favorit Twitch-streamers", som kommer att visa upp spel och intervjua utvecklare.

Bland de cirka 100 spelen som kommer att visas kommer det att finnas trailers för mer än 25 nya spel inklusive Second Extinction, The Ascent, The Wild at Heart, Voidtrain, Exo One och STALKER 2.

Det kommer också att meddelas om nya spel som kommer till Game Pass.

Topp Nintendo Switch-spel 2021: Bästa Switch-titlar som varje spelare måste äga

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 24 September 2019.