Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - DC Comics kommer att vara värd för sin andra årliga kongress för virtuella fans, DC FanDome, den kommande helgen - från och med lördagen den 16 oktober 2021.

Inte bara kommer du att kunna hinna med vad som händer i serietidningar och kommande filmer för 2021 och därefter, det kommer att vara värd för uppdateringar om Gotham Knights och Suicide Squad: Kill Justice League -spelen.

Här är detaljerna om hur du tittar på paneler och tillkännagivanden online, plus några saker att förvänta dig.

När är DC FanDome?

DC FanDome äger rum lördagen den 16 oktober 2021. Det börjar klockan 10:00 PDT och även om vi ännu inte vet hur länge det kommer att pågå, varade evenemanget (-erna) förra året i 24 timmar per styck.

Topp PS4 -spel 2021: Bästa PlayStation 4- och PS4 Pro -spel som varje spelare måste äga

Här är starttiderna för din region:

  • Västkusten USA: 10:00 PDT
  • East Coast USA: 13:00 EDT
  • Storbritannien: 18.00 BST
  • Centraleuropa: 19.00 CEST

Var kan man se DC Fandome -evenemangen

Du borde kunna se hela livestreamen högst upp på denna sida.

DC kommer också att vara värd för hela FanDome på sin egen DC FanDome -webbplats , plus dess kanaler på Twitch, YouTube, Facebook och Twitter.

Vad du kan förvänta

Det kommer att finnas många montrar och paneler i hela FanDome, inklusive en ny trailer för The Batman - Matt Reeves kommande omstart med Robert Pattinson som Bruce Wayne/Batman.

Filmfans kommer också att titta på de första filmerna av Black Adam, med Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen, plus en "smygtitt" på The Flash.

Spelare kommer att bjudas på stora avslöjanden för Gotham Knights och Suicide Squad: Kill the Justice Lague - det senaste spelet från Arkham -seriens utvecklare, Rocksteady.

Det kommer också att finnas detaljer om en mängd serietidningar för de största DC -hjältarna, plus uppdateringar om tv -program och animeringar.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 21 Augusti 2020.