Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Onsdagen den 29 april avslöjade Ubisoft temat för nästa Assassins Creed via en livestream med Instagrammer och artisten Kode Abdo, bättre känd som BossLogic.

Det kommer att kallas Assassins Creed: Valhalla och, som rykten tidigare föreslog, kommer det att baseras i vikingatiden.

Idag, torsdagen den 30 april, släpper Ubisoft den första trailern för spelet.

Det kommer att vara live att titta klockan 16:00 BST (8:00 PDT, 11:00 EDT) och (vi hoppas) kommer att avslöja huvudpersonen och spelmaterial.

Topp PS4 -spel 2021: Bästa PlayStation 4- och PS4 Pro -spel som varje spelare måste äga

Under tiden kan du titta på artistens avslöjande ström nedan. BossLogics konstverk tog fyra timmar att bygga från ingenting för att så småningom visa vad som verkar vara en vikingattack på ett engelskt medelåldersslott med isiga vatten och deras långbåtar på andra sidan. I mitten finns en norseman - huvudpersonen, utan tvekan.

Förutom det är lite känt om den nya Assassins Creed-delen tills den större avslöjar senare idag. Och som stora fans av Assassins Creed: Odyssey , vi ser fram emot vad som kommer förmodligen lika mycket som du.

Spelet är planerat att komma ut någon gång senare 2020. Vi håller dig uppdaterad.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 29 April 2020.