Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Square Enix är värd för sin digitala E3 2021 "Summer Showcase" idag, och det har redan nämnts några spel vi kan förvänta oss.

Så här kan du titta på evenemanget online, plus vad som sannolikt kommer att presenteras.

När är Square Enix E3 2021 Summer Showcase?

Square Enix Summer Showcase börjar klockan 12.15 PT idag, söndagen den 13 juni 2021. Här är starttiderna för din regionala tidszon:

  • New York: 15:15 ET
  • San Francisco: 12:15 PT
  • London: 20:15 BST
  • Paris: 21:15 CEST
  • Berlin: 21:15 CEST
  • Delhi: 12:45 (14 juni) IST
  • Hong Kong: 3:15 (14 juni) HKT
  • Tokyo: 04:15 (14 juni) JST
  • Syndey: 05:15 (14 juni) AST

Hur man tittar på Square Enix E3 2021 Summer Showcase

Evenemanget kommer att sändas online via Square Enix Twitch och YouTube-kanaler. Pocket-lint kommer att bädda in strömmen här när den är tillgänglig.

Vad du kan förvänta dig från Square Enix E3 2021 Summer Showcase

Square Enix bör visa upp och diskutera flera spel, inklusive men inte begränsat till:

  • Final Fantasy XVI
  • Final Fantasy Origin
  • Dragon Quest XII: The Fame of Fate
  • Livet är konstigt: sanna färger
  • Forspoken
  • Tomb Raider Anime-serien

Årets E3 är helt digital och kommer att pågå från 12 juni till 15 juni. Pocket-lint planerar att täcka E3 2021 , så håll dig uppdaterad om vårt spelnav.

Skriva av Maggie Tillman. Redigering av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 11 Juni 2019.