Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Den omplanerade PlayStation 5 avslöjande händelsen äger rum inom kort och vi kunde äntligen se konsolen för första gången.

Ursprungligen fastställd till 4 juni, skjöts upp på grund av de pågående protesterna i USA och med avseende på Black Lives Matter-kampanjen.

Men det är nu på igen och spänningen ökar. Du kan titta på det här hos oss. Vi ger också våra tankar om vad vi kan förvänta oss nedan.

När avslöjar PS5 Future of Gaming-evenemanget?

PlayStation 5 Future of Gaming-evenemanget är endast online och liveströmmen börjar senare idag, torsdagen den 11 juni, kl 16 ET. Här är tiderna på din plats:

  • Västkusten USA: 13:00 PT
  • Östkusten USA: 16:00 ET
  • Storbritannien: 21:00 BST
  • Centraleuropa: 22:00 CEST

Hur man ser på PS5 Future of Gaming avslöjar händelsen

Du kan titta på liveströmmen här genom videon högst upp på sidan.

Alternativt kommer det också att visas på PlayStations YouTube- och Twitch- kanaler.

Här är en teaservideo PlayStation släppt för det omplanerade evenemanget:

Vad du kan förvänta dig under PlayStation 5 Future of Gaming-evenemanget

I ett blogginlägg sa PlayStation att vi kan förvänta oss att evenemanget kommer att gå "lite mer än en timme".

Den kommer att spelas in och sändas i 1080p och 30fps. Det kommer också att finnas "lite coolt ljudarbete i showen" så du rekommenderas att bära hörlurar.

Vi misstänker att det kan betyda att vissa element kan streamas med Sonys 360 Reality Audio-plattform som överför rumsliga ljud med hög upplösning som kan höras via stereohörlurar. De låter som om de kommer från alla håll, snarare än bara åt vänster och höger.

När det gäller evenemangets innehåll föreslog tidigare rykten att Sony helt skulle fokusera på spelen. Men vi tror att det finns en bra möjlighet att se hårdvara också. Det kan äntligen vara ögonblicket när vi får se själva PS5.

Gå med senare för att ta reda på det.

Varför Corsair One i300 kan vara den perfekta kompakta speldatorn

Skriva av Rik Henderson.