Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Sony är regelbundet värd för State of Play online-evenemang för att visa upp de senaste speltrailrarna för PS5 och PS4.

Den senaste är idag, torsdagen den 27 maj 2021. Den kommer främst att fokuseras på det kommande Horizon Forbidden West för PlayStation 5 och PS4.

Här är hur och när du kan titta på det online.

När är nästa PlayStation State of Play-händelse?

Online-endast-videon börjar klockan 17.00 BST idag, torsdagen den 27 maj 2021. Här är tiderna för din region:

  • USA: s västkust: 14:00 PDT
  • USA: s östkust: 17:00 EDT
  • Storbritannien: 22:00 BST
  • Centraleuropa: 23:00 CEST
  • Japan: 07:00 JST (28 maj)

Hur man tittar på PlayStation State of Play-videoströmmen

Du kan titta på den här högst upp på denna sida.

Alternativt kan du också titta på den på PlayStations kanaler på Twitch och YouTube .

Vad du kan förvänta dig under det senaste tillståndet

PlayStation-bloggen avslöjade att den senaste State of Play huvudsakligen kommer att fokusera på Horizon Forbidden West. RPG-uppföljaren kommer enligt uppgift att släppas senare i år, men relativt lite har sett av det hittills, bar den första tillkännagivande trailern nedan ...

Det kommer att finnas 14 minuter med nya spelfilmer i ett 20-minuters segment tillägnad spelet.

Liksom det senaste tillståndet av Play kommer du sannolikt att se ett par uppdateringar om andra titlar som kommer till PlayStation också i år.

Skriva av Rik Henderson.