Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Sony är regelbundet värd för online -evenemang i State of Play för att visa upp de senaste spiltrailrarna för PS5 och PS4.

Den senaste hålls onsdagen den 27 oktober 2021. Den kommer främst att fokusera på tredjepartsversioner för PlayStation 5 och PS4.

Här är hur och när du kan titta på det online.

När är nästa PlayStation State of Play -evenemang?

State of Play -strömmen börjar klockan 22 BST onsdagen den 27 oktober 2021. Här är tiderna för din region:

  • USA: s västkust: 14.00 PDT
  • USA: s östkust: 17.00 EDT
  • Storbritannien: 22:00 BST
  • Centraleuropa: 23:00 CEST
  • Japan: 07:00 JST (28 oktober)

Hur man tittar på PlayStation State of Play -videoströmmen

Vi hoppas kunna vara värd för den här närmare tiden.

Alternativt kommer du också att kunna se den på PlayStations kanaler på Twitch och YouTube .

Vad du kan förvänta dig under den senaste State of Play

PlayStation-bloggen avslöjade att den senaste State of Play främst kommer att fokusera på spel från tredje part för både PS5 och PS4.

Det kommer att pågå i cirka 20 minuter och kommer att kombinera både nya filmer av tidigare meddelade spel och några "få avslöjanden".

Vi bjöds på en bunt med spelmeddelanden under PlayStation Showcase -evenemanget i september. Det kan mycket väl finnas uppdateringar om några av dem den här gången. Du kan se den nedan.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 22 Mars 2019.