Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Nvidia kommer att vara värd för sin "GeForce RTX: Game on" presskonferens online snart, som en del av det virtuella CES 2021 .

Här är detaljerna om hur du ser showen live.

När är Nvidia GeForce RTX-händelsen?

Nvidia är värd för sitt online-CES 2021-evenemang idag den 12 januari 2021 klockan 9 PST (17:00 UK-tid). Det här är starttiderna på flera stora platser runt om i världen:

  • Storbritannien: 17:00 GMT
  • Centraleuropa: 18:00 CET
  • Östkusten USA: 12.00 EST
  • Västkusten USA: 09:00 PST
  • Japan: 3am JT (13 januari)

Var du kan se Nvidia GeForce RTX-evenemanget online

Vi är värd för det här på Pocket-lint högst upp på sidan.

Du kommer också att kunna se den live från den här länken . Och det kan också vara tillgängligt för visning på Nvidias Twitch-kanal.

NvidiaNvidia CES 2018 presskonferens Hur man ser det foto 3

Vad kan du förvänta dig vid Nvidia GeForce RTX-evenemanget?

Nvidia har inte bekräftat någonting ännu, men ryktfabriken misstänker att RTX 30-serie GPU: er för bärbara datorer kommer att vara Nvidias största avslöjande vid CES 2021.

Vi kan till och med se att mobilvarianter av RTX 3060 Ti, RTX 3070 och RTX 3080 blir tillgängliga. Kom ihåg läckaren @TUM_APISAK märkte att återförsäljaren Pinnacle av misstag listade en Asus ROG Zephyrus med NVIDIA 16GB RTX3080 "GPU, vilket antyder att ett meddelande finns på däck.

Om det är sant, förvänta dig att många bärbara datormärken - från Alienware till HP Omen - ska lansera ny hårdvara med nästa generations GPU: er.

Det ryktas att Nvidia RTX 3080 Ti-grafikkortet startar i februari och därför kan komma fram till CES. VideoCardz (via @ 9550pro ) upptäckte att Asus nyligen listade RTX 3080 Ti GPU på sin supportsida. Kortet förväntas spara mellan befintliga RTX 3080 och RTX 3090 och levereras med imponerande 4K-prestanda och strålspårning.

Nvidia kan snart lansera ett grafikkort RTX 3050 eller RTX 3060. Spännande tider. Vi uppdaterar om och när vi får veta mer.

Få otroliga priser på digitala spel som FIFA 22 på Gamivo

Skriva av Maggie Tillman. Redigering av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 4 Januari 2018.