Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Nintendo kommer att strömma en ny videopresentation idag, torsdag 23 september.

Showcase kommer att fokusera till stor del på spel som kommer till Nintendo Switch i vinter, enligt Nintendo.

Här är när det börjar och annan information.

När startar Nintendo Indie World Showcase?

Den förinspelade strömmen kommer att sändas första gången klockan 23.00 BST, torsdagen den 23 september 2021. Här är tiderna för din plats:

  • Västkusten USA: 15.00 PT
  • Östkusten USA: 18.00 ET
  • Storbritannien: 23:00 BST
  • Centraleuropa: 12.00 CEST (midnatt den 24 september)

Hur man tittar på nya Nintendo Direct

Du kommer att kunna se den via videon inbäddad högst upp på den här sidan, så bokmärke den här sidan för att titta med oss.

Det kommer också att vara tillgängligt direkt via Nintendo UK: s YouTube -kanal .

Vad du kan förvänta

Presentationen kommer att pågå i cirka 40 minuter och fokuserar mestadels på spel som kommer ut i vinter för Nintendo Switch.

Det betyder att du kan förvänta dig lite mer om Metroid Dread, som nästan är ute, och Pokémon Brilliant Diamond och Shining Pearl, som också kommer snart.

Dessutom stämmer timingen riktigt bra med rykten om att vi kommer att få en glimt av en ny controller för Switch , så bli inte förvånad om det också händer.

För fler Nintendo-nyheter, se Pocket-lints nav här .

Skriva av Rik Henderson. Redigering av Max Freeman-Mills. Ursprungligen publicerad den 5 September 2018.